Rubrik i dagens NWT: Tatueraren Heléne, 35, har blivit världskändis

2020-11-14

Idag kan man läsa om Helénes framgångar på Tattoo Awards i Nya Wermlands-Tidningen. 

Länk till reportaget: https://www.nwt.se/2020/11/14/tatueraren-helene-35-har-blivit-varldskandis/

För er som inte bor i Värmland och därför inte prenumererar på tidningen så kan vi sammanfatta reportaget med att det handlar om Helénes 4:e placering på TattooAwards.com och sponsorn Silverback Ink i Los Angeles. Det är även med en liten hemlighet om studions kommande YouTube projekt plus lite annan info om studion och att det är viktigt att följa gällande regler när det kommer till Coronarestriktionerna.

Med bara 2 månader kvar att tävla har studion 34 priser totalt på Tattoo Awards där tatuerare över hela världen tävlar. Nu senaste månaden kammade Marius hem sitt andra förstapris. Denna gång i kategorin ”Breast Cancer Awareness”.