Forshaga kommun på företagsbesök

2019-11-27

Forshaga kommun gör regelbundna besök ute i näringslivet. Ett väldigt trevligt initiativ för att ge företag en möjlighet att visa sin verksamhet för politiker och tjänstemän. Ett bra tillfälle att framföra synpunkter och önskemål.

Det var andra gången studion fick besök av ett kommunalråd. Och för att få en ordentlig inblick i vad tatuering innebär så fick kommunalråd Göran Adrian prova att tatuera kommunloggan på fejkskinn. Noga instruerad och övervakad av Marius. Resultatet blev ju inte så vackert men en rolig och lärorik stund. Att tatuera är det ju inte bara att göra hur som helst vilket Göran Adrian fick erfara. Tatuering kräver kunskap, kreativitet och erfarenhet.

Under besöket så pratades det även om tatueringsmässor, vardagen och om hur det är att driva tatueringsstudio i Forshaga.

– Det är alltid kul att visa hur bra det kan vara att driva företag i en liten kommun. Just en tatueringsstudio är inte beroende av ett folkrikt centrum eller en stor kommun. Är man nöjd med tatueraren är man redo att resa en längre sträcka. Så om vi har jobb beror på oss själva. Hur vi når ut och hur vi presterar, berättar Heléne.

Besökarna fick även se alla priser studion har vunnit och tidningsartiklar. Det glänste till lite extra i kommunalrådet Göran Adrians ögon när Forshaga blir omnämnt i reportagen.

– Studion är ju ute och reser runt på olika evenemang där vi gör reklam för Forshaga på bland annat banderoller och trycksaker. Men det var nog först nu kommunalrådet och de andra kommunbesökarna förstod vidden av vad vi faktiskt gör här innanför fönstren på Storgatan. Kul!

Göran Adrian får prova tatueringsmaskinen. Resultatet blev ju inte så bra men han är en nyttig erfarenhet rikare.