Cheers to Lemmy!

2019-10-11

Besökte du Stockholm Beer and Whiskey Festival? Då missade du antagligen inte Motörhead- och Brands for Fans baren. I två sköna dagar tatuerade Marius och Heléne Brands for Fans speciellt inbjudna gäster. Bland andra Danne McKenzie, Jean Genus, Micke och Albin i The Hawkins. Även Martin Gustafsson (Rockklassiker), som varit med och tagit fram Motörheadshoten Bömber. Och tatueringarna föreställde såklart hyllningar till Lemmy och Motörhead.

Tatuerare, rockers, goda drycker och skönt barhäng – ett kanonkoncept som var väldigt uppskattat av många festivalbesökare. 

– Det var länge sedan jag hade så roligt på jobbet! Detta måste vi göra igen. Så kul att jobba nära passionerade och professionella människor som grymma Brands for Fans. Att baren låg några steg bort när arbetsdagen var slut kan man ju vänja sig med, kommenterar Heléne från Studio Bläck med glimten i ögat.

Håll utkik efter fler liknande tillfällen.

Vill du boka Studio Bläck till ditt event? Kontakta studion i god tid. Ett event kräver noga förberedelser gällande utformning och tillstånd från Miljö- och hälsoskyddsnämnden, vilket kan ta ungefär en månad beroende på handläggningstiden.