Inflyttningsfest i Stockholm 25-27/8

Tillsammans med våra nya grannar och hyresvärdar på Voodoo Room och Bröderna Olssons Garlic & Shots så blir det en stor inflyttningsfest hela helgen 25-27 augusti. Då öppnar vi Studio Bläck Backstage Tattoo på Södermannagatan 8. En stockholmsfilial och förlängning av studion i Forshaga.

– Jag stormtrivs med studion i Forshaga och att få öppna en till studio i min hemstad känns helt magiskt. Det är den sista pusselbiten som har saknats för mig. Studion i Forshaga kommer att ge mig lugnet och Stockholm ger storstadspuls. Att få ha båda är en dröm för mig, säger Heléne.

Bland annat blir det såklart drop-in tatuering med grymma gästtatuerare. Inne på Backstage Tattoo hittar vi Pedro Leon och Jennifer Karlsson kommer ända från Tattoo Studio 73 i Uddevalla för att tatuera under premiärhelgen. Här hittar vi såklart även skickliga Marius ( Studio Bläck ).

Vågar du låta dig bli spådd om din framtid? Mycket av det magiska utvecklade Madame Oili under åren hon bodde i Västindien och studerade magin på voodooön Haiti. Med kortens hjälp kan hon ge dig vägledning i bland annat kärlek, ekonomi, arbete, det förflutna och framtiden på Voodoo Room under fredagen och lördagen. Inne på Voodoo Room hittar vi även Ioane Eric Segaula Tatau under helgen. Eric är otroligt skicklig och mästare i polynesisk tatuering med både maskin och traditionella redskap.

Den som vill kan delta i fartfyllt quiz på fredagskvällen med Heléne ( Studio Bläck ) och Thomas Emblad där man kan vinna biljetter till Stockholm Ink Bash 2023 som går av stapeln helgen efter på Münchenbryggeriet. Även på söndagen kl. 18 kör Thomas sitt vanliga söndagsquiz, fast den här gången med en tatueringstvist där man också kan vinna biljetter. Du kan även passa på att gå tipspromenaden där du kan vinna en heldagstatuering (!) i studion.

Har du en tatuering du skulle vilja göra en cover-up på? Då kan du passa på att visa upp den för vår proffsjury på lördag kväll med bland annat Richie Puzz i spetsen, för chans att vinna biljetter till Ink Bash. Där kan du hänga med oss och kanske hitta någon av alla ca 130 tatuerare att göra din cover-up. Anmäl dig till tävlingen i baren på Garlic & Shots.

Voodoo Room och Garlic & Shots kommer ha fina erbjudanden på mat och drinkar under helgen, trubadur Janine underhåller och det blir gött häng på uteserveringarna.

På söndagen blir det en vinyl- och merchdag i källaren på Garlic and Shots. Ta med skivor och merch du vill sälja vidare eller byta mot något annat kul. Mappe från Candlemass, John Levén från Europe och Mattias från Studio Bläck håller ställningarna.

– Bättre välkomnande än så här kunde vi absolut inte få! Detta kommer bli otroligt kul!

Varmt välkommen på inflyttningskalas på Södermalm! Karta och mer info hittar du under fliken Studios här på hemsidan.

Boka bord på Garlic & Shots

Boka bord på Voodoo Room